Geen winstoogmerk
Meer dan 1,7 miljoen trouwe leden
Tot 10% pakketkorting

Arbeidsongeschiktheids- verzekering (AOV)

Weet jij hoe je je inkomen aanvult als je door ziekte niet meer kunt werken? En hoe je ervoor kunt zorgen dat je weer gezond aan het werk kunt? Met een AOV vang je je inkomensverlies op en krijg je hulp bij re-integratie. Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan (t.w.v. 107,95) met een van onze adviseurs.

Jij werkt, net als de meeste ondernemers, vast gewoon door als je ziek bent. Want er is niemand anders die voor jouw inkomen zorgt. Maar wat als je helemaal niet meer kunt werken, als je echt arbeidsongeschikt wordt? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt dan voor extra inkomen. En je krijgt hulp om snel en verantwoord weer aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor een AOV op maat bij Univé

Tot 30% premiekorting tijdens de eerste 3 jaar
Al verzekerd vanaf 4,- per maand
Een AOV voor alle bedrijfsvormen: van BV tot ZZP
Tot 90% van je inkomen verzekerd
Persoonlijke hulp bij preventie en re-integratie

Onze adviseurs bespreken graag met je welke AOV het beste bij je past. En of je wel een AOV nodig hebt. Zo kun je zelf bepalen of een AOV een goed idee voor jou is. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Er is altijd een adviseur bij jou in de buurt.

"Goed gesprek gehad met Univé. Heldere informatie over de voorwaarden en dekking. Alles was vlot geregeld."

Dex

"Ik was opzoek naar een goede AOV en wilde me goed laten informeren. Er werd vlot contact opgenomen en alles werd uitgebreid besproken. Erg tevreden over de kundigheid van de adviseur en viel mij mee wat het kost. Meerdere aanbieders vergeleken, prima verzekering afgesloten."

Remon

"Ik ben pas begonnen als zzp’er en het leek mij verstandig direct een AOV af te sluiten. Voor Univé gekozen vanwege de duidelijke informatieverstrekking. De adviseur heeft ook vrijblijvend gekeken naar andere verzekeringen voor mijn bedrijfje. Fijn om op deze manier geholpen te worden. Voor nu alleen de AOV afgesloten, maar ik kom zeker terug als ik weer vragen heb."

Miranda

De AOV van Univé: meer dan alleen een uitkering bij arbeidsongeschiktheid

Een AOV is er niet alleen voor extra inkomen bij ziekte. Wij helpen je ook bij het voorkomen en beperken van jouw arbeidsongeschiktheid. Zo krijg je bij ons een persoonlijk budget (t.w.v. 500,-) dat je kunt gebruiken voor preventie. Bijvoorbeeld voor een coach of een aangepaste werkplek. En word je toch ziek, of krijg je een ongeval? Dan staan onze experts klaar om jou er weer bovenop te helpen. Zodat je snel weer gezond aan de slag kunt.

Veelgestelde vragen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering

De arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij jou past

De adviseurs van Univé staan klaar om samen met jou je persoonlijke situatie en wensen in kaart te brengen. Zo verzeker je alleen de risico’s die jij als ondernemer of zzp’er loopt.