Geen winstoogmerk
Meer dan 1,7 miljoen trouwe leden
Tot 10% pakketkorting

Overlijdensrisicoverzekering: Voor financiële rust

Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) zorg je ervoor dat je nabestaanden financiële zekerheid hebben wanneer je overlijdt. Regel dit financiële vangnet op tijd. Vraag vandaag nog een gratis oriëntatiegesprek aan (t.w.v. 107,95) met onze adviseurs.

Een ORV keert een bedrag uit aan je nabestaanden. Hiermee kunnen zij bijvoorbeeld de hypotheek (deels) aflossen. Of de terugval in inkomen opvangen. Zodat het leven zoveel mogelijk gewoon kan doorgaan. Wil je weten wat een ORV voor jou en je nabestaanden kan doen? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Check je financiële situatie bij overlijden

Als jij of je partner overlijdt, veranderen de inkomsten en uitgaven voor degene die achterblijft. Daarom heb je een plan nodig. Dat begint met inzicht in je financiële situatie. Heb je een koophuis of huurhuis? Heb je kinderen die nog thuis wonen? Hoe zit het met je vaste lasten? Is er na het overlijden genoeg inkomen over om alles te blijven betalen? Na een gratis oriëntatiegesprek met onze adviseur weet je waar je aan toe bent. En wat jij en je nabestaanden nodig hebben.

De voordelen van een ORV bij Univé

Je bent al verzekerd vanaf een paar euro per maand

Korting als je niet rookt

Je kiest zelf welk bedrag je verzekert en hoe lang je verzekering loopt

Altijd persoonlijk en onafhankelijk advies

Wij hebben geen winstoogmerk. Onze winst gaat terug naar de maatschappij en onze leden.

"Wij hebben al onze verzekeringen bij Univé lopen en zijn erg tevreden. We worden altijd snel en vriendelijk geholpen, en het is ook fijn dat je gewoon nog ergens binnen kan lopen waar dat bij de meeste andere verzekeraars niet meer kan. Voor ons geen andere."

Patty

"Voor het eerst iets afgesloten via Univé. We zijn goed geïnformeerd over de verschillende polissen en aanbieders dat we overtuigd zijn van het beste aanbod. Voor herhaling vatbaar."

Mark

"Een goede overlijdensrisico verzekering afgesloten op basis van onze wensen en de voordeligste premie. O.b.v. de gezondheidsverklaring waren aanvullende medische gegevens nodig. Die kon ik snel leveren. De communicatie was vlot en vriendelijk, nu alles goed geregeld met dank aan Univé."

Janneke

Veelgestelde vragen over de overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) zorgt voor financiële zekerheid bij je nabestaanden. Overlijd je? Dan ontvangen je partner, kinderen of andere nabestaanden het bedrag dat je hebt verzekerd. Zo kunnen zij financieel verzorgd verder.

Zeker weten of een ORV iets voor jou is?

Onze adviseurs bespreken graag met jou welke ORV het beste bij je past. En of je wel een ORV nodig hebt. Zo kun je zelf bepalen of een ORV een goed idee voor jou is. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek (t.w.v. 107,95). Er is altijd een adviseur bij je in de buurt.