Geen winstoogmerk
Meer dan 1,7 miljoen trouwe leden
Tot 10% pakketkorting

Starter op de woningmarkt? Ontvang ons gratis ebook

Het kopen van je eerste woning is een grote stap. Er komt veel op je af. Woningen bezichtigen, een bod uitbrengen, een hypotheek regelen. In ons ebook voor starters vind je alles wat je moet weten over de aankoop van je eerste huis.

De hypotheekadviseurs van Univé spreken dagelijks mensen die op zoek zijn naar hun eerste huis. Zij weten dan ook als geen ander welke vragen starters hebben. Bijvoorbeeld over de hypotheek, kosten koper en of je spaargeld nodig hebt. We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid op zoek gaat naar je eerste woning. Daarom hebben we dit ebook geschreven, speciaal voor jou als starter.

Met maar liefst 53 pagina's dé ultieme gids voor starters op de woningmarkt

Na het lezen van ons ebook weet je:

Hoe je als starter tot wel 50% meer kans maakt op een succesvolle woningaankoop
Welke stappen je moet doorlopen bij de aankoop van jouw droomwoning
Waar je allemaal aan moet denken als je kiest voor projectbouw of nieuwbouw
De beste tips voor energiebesparende maatregelen én hoe je deze kunt financieren
Hoe een hypotheek werkt en hoe je er een aanvraagt
Welke financiële voordelen je allemaal kunt behalen als starter op de woningmarkt
De antwoorden op alle veelgestelde vragen van starters
En nog veel meer!

Een sneak peek in het ebook!

" Heel mooi en compleet ebook! Heel veel informatie en goede tips. Echt alles waar je mee te maken krijgt bij het kopen van een huis wordt besproken. Ook tips voor bijvoorbeeld verduurzaming e.d. staan erin. De informatie/adviezen zijn echt gericht op starters. Wij hebben er veel aan gehad en nu eindelijk ons droomhuis gekocht! "

Marije (28)

" Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar ons eerste koophuis. Dit ebook biedt een uitstekend overzicht van waar we op moeten letten en bevat veel nuttige tips. We hebben ook al een afspraak gemaakt met een adviseur. "

Sven (31)

" Ik had nul kennis op het gebied van hypotheken en het kopen van een woning, maar het ebook heeft mij echt geholpen om goede inzichten te krijgen. Heel veel dingen die ik anders nooit had geweten. Het is duidelijk geschreven en super goede tips. Daarbij ook fijn contact gehad met adviseur Sandra. Ik voel me nu veel zekerder in onze zoektocht. "

Yara (29)