Geen winstoogmerk
Meer dan 1,7 miljoen trouwe leden
Tot 10% pakketkorting

Verzuimverzekering: voor financiële zekerheid

Met een verzuimverzekering bent u verzekerd voor de kosten van loondoorbetaling wanneer uw werknemers ziek worden. Zorg voor financiële zekerheid, vraag een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wordt uw werknemer ziek? U bent dan verplicht om 2 jaar het loon door te betalen. Er zijn ook andere kosten. Zoals vervangend personeel en de kosten voor re-integratie. Een verzuimverzekering is uw vangnet voor de financiële gevolgen van ziekteverzuim.

Weten wat een verzuimverzekering kan doen voor uw bedrijf? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Waarom een verzuimverzekering?

Bij ziekteverzuim bent u verplicht de eerste 2 jaar minimaal 70% van het loon door te betalen. Maar dat is niet het enige. U maakt ook kosten voor verzuimbegeleiding en re-integratie. En misschien voor vervangend personeel en omzet die u misloopt. Met een verzuimverzekering krijgt u een vergoeding voor de kosten van loondoorbetaling. En, als u daarvoor kiest, ondersteuning bij de verzuimbegeleiding.

Waarom een verzuimverzekering via Univé?

  • We zijn onafhankelijk. Wij vergelijken meerdere aanbieders. Zo weet u zeker dat u een verzuimverzekering heeft die past bij uw situatie en uw budget.
  • Wij hebben geen winstoogmerk. Onze winst gaat terug naar de maatschappij en naar onze leden.
  • We geven uitgebreid inzicht in de risico's van ziekteverzuim voor uw onderneming. Ook voor het scenario waarbij een werknemer na 2 jaar nog steeds arbeidsongeschikt is.

Met 25 winkels zitten we altijd bij u in de buurt
Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3
Wij zijn een coöperatie zonder winstoogmerk

Verzuimverzekering met arbodienstverlening

Bij ziekteverzuim bent u niet alleen verplicht het loon door te betalen. U moet ook zorgen voor begeleiding en re-integratie van uw zieke werknemer. Hier komt veel bij kijken. Met een verzuimverzekering met arbodienstverlening, krijgt u niet alleen de kosten voor loondoorbetaling vergoed. U krijgt ook ondersteuning bij de re-integratie van zieke werknemers.

Onze adviseurs helpen u graag met een advies op maat. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Veelgestelde vragen over de verzuimverzekering

Meer weten over een verzuimverzekering voor uw personeel?

De adviseurs van Univé brengen de risico’s voor uw onderneming graag in kaart. Maak direct een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.