Geen winstoogmerk
Meer dan 1,6 miljoen trouwe leden
Altijd in de buurt met 100 winkels

Hoe kunt u zich identificeren?

  • Door u online te identificeren via uw bank (iDIN)
  • Door in één van onze winkels uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs te laten zien

Identificeren met iDIN

Als u een rekening heeft bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank of bunq dan kunt u iDIN gebruiken om u online bij ons te identificeren. Selecteer daarvoor uw bank en log in zoals u dat gewend bent. In de veilige omgeving van uw bank geeft u toestemming de gegevens met Univé te delen die noodzakelijk zijn om uw identiteit opnieuw vast te stellen. U bevestigt uw akkoord op een vergelijkbare manier als bij een iDEAL-betaling. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van iDIN en wij krijgen géén inzicht in uw bankgegevens.

Identificeer u via iDIN

Direct geregeld in 5 minuten

Zo werkt het:

Sneller, gemakkelijker en veiliger
Wees gerust, Univé krijgt geen inzage in uw bankgegevens en transacties
Gratis

U logt eenmalig in via iDIN bij uw bank. iDIN werkt net als iDEAL. U gebruikt het alleen niet om geld over te maken, maar om eenmalig uw identiteitsgegevens aan ons te bevestigen.

Let op! iDIN werkt met uw particuliere rekening, ook als dit een gezamenlijke rekening betreft. Met een zakelijke rekening kunt u zich niet identificeren met iDIN.

Staat uw bank niet in de lijst? Dan is identificeren met iDIN niet mogelijk. Kom langs in één van onze winkels met uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Kies hieronder uw bank:
Lees meer over IDIN